Veelgestelde vragen

Ik beschik niet over een wachtwoord. Hoe kan ik mijn bestelling nu doen?
Als het goed is heb je van school een brief ontvangen met daarin je wachtwoord. Als dit niet zo is kun je op school bij de administratie een wachtwoord verkrijgen.

Wanneer mag ik de boekenbestelling verwachten?
Boekenprint.nl werkt samen met PostNL. Uitlevering start in de tweede helft van augustus. Voor iedereen die vóór 11 augustus zijn of haar bestelling heeft voltooid, geldt dat je er vanuit mag gaan dat je voor aanvang van school je boeken in je bezit hebt. Op het bij ons bekende mailadres krijg je de notificaties van PostNL over de levering. Als je deze wilt wijzigen dan kan dat tijdens het bestelproces.

Hoe vindt de levering van de boeken plaats?
PostNL levert de boeken op het door jouw verstrekte afleveradres. Als het pakket niet af te leveren is dan gaat dit pakket naar het dichtstbijzijnde afhaalpunt. Je krijgt hierover een mail. Als het pakket daar niet wordt afgehaald dan gaat deze retour naar Boekenprint.

Ik heb een vraag over de boekenbestelling. Waar kan ik terecht met deze vraag?
Bij Boekenprint.nl kun je je vraag stellen, communicatie kan alleen per e-mail (aeres@boekenprint.nl). Onze medewerkers helpen je graag verder met je vragen.

In mijn pakket zitten gekleurde vellen met de mededeling dat een titel wordt nageleverd. Hoe gaat dit in zijn werk?
Commerciële boeken zijn zo af en toe uitverkocht bij de uitgeverij. Lesbundels zijn door docenten van Aeres MBO Barneveld geschreven lesmaterialen. Soms is het samenstellen van een nieuwe lesbundel nog niet afgerond. In beide gevallen vragen we vriendelijk via je docent navraag te doen over de voortgang van de levering. Deze vindt in ieder geval op school plaats en niet bij je thuis. Let op: bewaar de gekleurde vellen, er kan om gevraagd worden.

Ik heb een boek besteld en ontvangen, maar heb het toch niet nodig. Kan ik het boek retourneren?
Commerciële boeken kunnen tot 14 dagen na levering, mits onbeschadigd, worden teruggestuurd. Log in op de site en volg daar de instructies bij retourneren. Wij zullen vervolgens 80% van de boekenprijs aan je terugstorten. Lesbundels kunnen niet teruggestuurd worden.

De inhoud van mijn pakket klopt niet.
Mocht er iets in het pakket niet kloppen kun je dat bij Boekenprint.nl reclameren. Doe dit via de mail binnen 14 dagen na levering. Daarna kan er niet meer worden gereclameerd.

Waar kan ik mijn licenties vinden?
De door jou aangekochte licenties kun je terugvinden als je inlogt op aeres.boekenprint.nl. Ga dan naar je persoonlijke instellingen.

Ik heb geen internetbankieren.
Volg dan het bestelproces tot en met de pagina waar de website contact zoekt met de bank. Mail ons vervolgens je gegevens en wij kunnen je verder helpen. Let op: door handmatige betalingen kan er vertraging in levering plaatsvinden.